Fællesspisning og foredrag m/Carolyne Kaddu Rasmussen

Detaljer
Dato:

oktober 10

Tidspunkt:

18:00

Sted

Ubby Forsamlingshus

Hovedgaden 19

Kalundborg, Denmark, 4490

Hovedet i himlen og fødderne på jorden

En åben og humoristisk beretning om mødet med den danske kultur, fortalt med håb og kærlighed af Carolyne Kaddu Rasmussen.
Carolyne Kaddu Rasmussen voksede op i en velstående familie i Uganda, hvor forventningerne til datterens fremtid var høje, og drømmen om lægetitel stod øverst på ønskelisten for hendes forældre. Carolynes liv skulle dog føre en anden vej, end nogen nogensinde kunne have forudset.

Som ung pige forelsker hun sig i en politiker, som må flygte til Danmark til politisk asyl. Som 21-årig, gravid med andet barn og med sit første barn i hånden, lever Carolyne et usikkert liv i den efterfølgende tid, hvor hun lever i skjul hos venner og familie. Efter et år får hun mulighed for at følge sin mand til Danmark, hvor et nyt liv, en ny kultur og en ny verden venter hende.

Carolyn fortæller i sit foredrag om sit livs op- og nedture. Om mødet med en knækket ægtemand i Danmark, som har mistet sig selv og sin identitet, og om mødet med den danske kultur, det danske sprog og meget mere.

Hun deler med humor og kærlighed ud af sine oplevelser og fortæller hvordan hun med stor succes har kunne vende sorger og ulykke til håb og livskærlighed.

Caroline er uddannet sygeplejerske og hun har efterfølgende videreuddannet sig med flere kandidatuddannelser. Først i sygeplejevidenskab (cand. cur.) i 2011 og efterfølgende indenfor teologi, lederskab og pastoral omsorg i 2015. Carolyne Kaddu Rasmussen er mor til komiker, vært og TV-personlighed Melvin Kakooza og hun har i den forbindelse medvirket i flere TV-programmer og er aktuel med sin bog. Hør mere om Carolyne, hendes rørende fortælling om at vokse op i Afrika, hendes syn på den danske kultur og meget mere i foredraget: Hovedet i himlen & fødderne på jorden.

Praktiske oplysninger

Pris, foredrag og fællesspisning kl. 18.00:

Normalpris: 300,-
Medlem af Hvidebæk Lokalråd: 275,-
Medlem af Biblioteksklubben: 275,-
Pris, kun foredrag, kl. 19.00:

Normalpris: 230,-
Medlem af Hvidebæk Lokalråd: 210,-
Medlem af Biblioteksklubben: 210,-

https://www.kalundborgbib.dk/arrangementer/mest-voksne/foredrag-faellesspisning-hovedet-i-himlen-og-foedderne-paa-jorden-foredrag