Familiedag i Ubby – Tag på en rejse tilbage i tiden og ind i eventyrene

Detaljer
Dato:

oktober 17

Tidspunkt:

13:00 - 15:00

Sted

Ubby Forsamlingshus

Hovedgaden 19

Kalundborg, Denmark, 4490

Tag familien og vennerne i hånden, når vi støver tidsmaskinen af og rejser ind i eventyr og tilbage i tiden, for at løse spændende gåder.
Hvem har ikke drømt om at kunne rejse tilbage i tiden og opleve livet som det var en gang? Og hvem har ikke forestillet sig, hvordan det mon ville være, hvis man kunne træde direkte ind i sit yndlingseventyr? Vi har været nede i det bagerste hjørne i den dybeste kælder og fundet en magisk maskine som kan opfylde lige netop disse drømme! Vær med til at løse spændende gåder og mystiske mysterier, når vi igen i år inviterer til Familiedag i Ubby Bibliotek og Forsamlingshus!

Under overskriften ”Tidsrejse”, bliver hele familien sendt afsted på en spændende skattejagt rundt i byen.

Dit boardingpas vil vise dig på plads i et univers, hvor du vil blive stillet over for gåder fra eventyrenes verden samtidig med, at du skal klare udfordringer fra dine forældres, bedsteforældres og endda oldeforældres tid. Så Tjek ind på ”Tidsrejsen” sammen med dine modigste og smarteste venner eller stil op med dine bedste livliner, dine forældre eller bedsteforældre.

På poster fordelt rundt omkring i byen, vil I blive mødt med gåder og mysterier fra velkendte eventyr og fra fortiden.

Vi mødes ved skranken i den store sal i Ubby Forsamlingshus kl. 13.00 tirsdag den 17. oktober 2023.

Take off kl. 13.15.

Praktiske oplysninger

Fra 8 år og op. Yngre søskende er velkomne til at deltage.

Husk tøj og overtøj efter vejret, da dele af dagen forgår udendørs.

https://www.kalundborgbib.dk/arrangementer/mest-boern/familiedag-i-ubby-tag-paa-en-rejse-tilbage-i-tiden-og-ind-i-eventyrene