Foredrag med Teenagecoach Grethe Lindbjerg

Detaljer
Dato:

januar 13

Tidspunkt:

14:00 - 16:00

Sted

Ubby Forsamlingshus

Hovedgaden 19

Kalundborg, Denmark, 4490

Teenagecoach Grethe Lindbjerg kommer med stor viden og gode råd til livet i en teenagefamilie i 2024 og til at forstå generation Z og Alpha.
Teenagecoach Grethe Lindbjerg ved hvor usikker og sårbar, man kan være som teenager og ungt menneske. Ikke mindst i en tid, hvor der er stort fokus på præstationer, udseende og andre ydre faktorer.

Med en kompetent og stærk faglig baggrund som kommunikationsterapeut, vejleder og lærer, hjælper Grethe Lindbjerg vores unge mennesker med at få styrket deres indre selvværd, ryddet op i tankemylderet og træffe de store og gavnlige beslutninger i de vanskelige situationer.

Grethe Lindbjerg er selvstændig teenagecoach og arbejder især med personlig coaching af teenagere og unge. Grethe kommer med en stor faglighed og bruger denne faglige ballast til at hjælpe teenagere og unge med en række forskellige udfordringer – både sociale og personlige. Med sin store praktiske erfaring takler hun, sammen med de unge, udfordringer så som præstationsangst, sensitivitet, selvværdsproblemer og meget mere.

Til dette foredrag i Ubby Forsamlingshus, vil du som publikum få et stort indblik i de problematikker og udfordringer, som nutidens unge bliver mødt med. Vi vil takle emner såsom sensitivitet, ensomhed og sociale medier, og du vil modtage gode råd til livet i en teenagefamilie, uanset om du er forældre, bedsteforældre, eller noget helt tredje.

Så hvis du ønsker at blive klogere på livet som teenager fra generation Z og Alpha, så har du muligheden nu. Få ideer og redskaber til kommunikation og opbygning af gode og stærke relationer i familien, når vi inviterer Grethe til en snak om forventningspres, sårbarhed, ensomhed og meget mere.

Praktiske oplysninger

Foredrag, kl. 14.00

Pris. Vælg mellem disse typer billetter:

Normalpris: 85,-
Medlem af Hvidebæk Lokalråd: 75,-
Medlem af Biblioteksklubben: 75,-

https://www.kalundborgbib.dk/arrangementer/mest-voksne/foredrag-med-teenagecoach-grethe-lindbjerg